Terveellinen Koiranruoka

Koirasi on lähempänä luontoa kuin arvaatkaan!

Hyvä koirien ystävä,

Vaikka rotuja on valtavasti ja ne ovat hyvinkin erilaisia, yksi asia, nimittäin aineenvaihdunta, yhdistää kaikkia koiria niiden esivanhempiin. Se toimii nykypäivän koirilla edelleen aivan samalla tavalla kuin aikojen alussa.

Luonnossa kaikki koiraeläimet, isot ja pienet, nuoret ja vanhat, täyttävät energiantarpeensa yhdestä ja samasta ravinnonlähteestä! Tähän tietoon perustuen ja periaatetta “koirat ensin” noudattaen Farm Foodin filosofia on: yksi koiranruoka, joka sopii kaikille koirille. Sillä koirat, aivan kuten ihmiset ja muut pitkään elävät eläimet, tarvitsevat eri elämänvaiheissa eri määriä ravintoa, mutta eivät kuitenkaan erilaista ravintoa. Farm Food -koiranruuan koostumus ja laatu takaavat hyvän biologisen tasapainon.

Saamme usein kuulla käyttäjiltä, kasvattajilta, kouluttajilta, trimmaajilta, eläinlääkäreiltä ja homeopaattisilta eläinlääkäreiltä, kuinka hyvää Farm Food -koiranruoka tekee koirille, kuinka se parantaa vaivoja ja saa koiran voimaan hyvin päästä tassuihin, kuonosta hännänpäähän, sisältä ja ulkoa!

Tuotteellamme ei voisi olla parempia mainostajia kuin koirat itse! Koska käytännön kokemukset kuitenkin kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, ehdotamme, että “kokeilet tuotetta”: Anna koirasi (tai koiriesi) vakuuttaa sinut Farm Food -koiranruuan laadusta.

Ystävällisin terveisin koko Farm Food -tiimin puolesta

Gerrit de Weerd

Farm Food tuotteiden laatutakuu:

Laatu on enemmän kuin vain hyvä tuote!
Farm Food -tuotteiden edut:

Korkeat laatustandardit ja tarkka laadunvalvonta.
Tuloksena on puhdas ja aito laatutuote.

Käytämme vain luonnollisia raaka-aineita,
jotka soveltuvat ihmisravinnoksi.

Tuotteemme eivät sisällä keinotekoisia tuoksu-, väri- tai makuaineita.
Me emme käytä keinotekoisia sakeuttamis- tai säilöntäaineita
emmekä kemiallisesti tuotettuja antioksidantteja.

Farm Food: luonnollista ja puhdasta koiranruokaa vuodesta 1982.