Meidän tarinamme

Farm Food oli alun perin, ja on edelleen, perheyritys. Aluksi sitä johti muutaman vuoden ajan insinööri Gerrit de Weerd yhdessä puolisonsa ja silloin vielä kouluikäisten poikiensa kanssa.

 • Puhdasta puristettua koiranruokaa

  Vuonna 1982 Gerrit de Weerd pyydettiin hänen yleisen, eläinruokiin liittyvän asiantuntemuksensa (niin Alankomaissa kuin sen ulkopuolellakin) perusteella mukaan kehittämään koiranruokaa, jota oli tarkoitus käyttää testiruokana sillä hetkellä markkinoilla olevia koiranruokia selvittävässä tutkimuksessa. Ihmisten syötäväksi kelpaavan alankomaalaisen naudanlihan pohjalta kehitettiin puriste, joka ei sisällä lisäaineita, kuten väriaineita, aromeita, antioksidantteja tms.

  Lähtökohtana oli, että ruoan tulee sopia kaikenikäisille ja -kuntoisille koirille. Tämä pohjautuu tietoon, jonka mukaan kaikki luonnossa elävät villit koiraeläimet pennuista vanhoihin yksilöihin syövät tarpeensa mukaan samoja saaliseläimiä – niitä, joita sattuu olemaan saatavilla.

 • Farm Food High Energy

  Kun tutkimus saatiin 2 vuoden kuluttua päätökseen, osa kasvattajista halusi erinomaisten tulosten vuoksi jatkaa kaikenikäisille koirille sopivan “all life stage” -koiranruuan käyttöä. Siksi testiruoka päätetään tuoda pienessä mittakaavassa markkinoille nimellä Farm Food HE. Suusta suuhun -mainonta on saanut aikaan yrityksen huomattavan kasvun sitten vuoden 1984.

  Koiranruoan koostumus on alusta asti pysynyt periaatteessa muuttumattomana ja saamme tuotteesta edelleen runsaasti positiivista palautetta. Hämmästyttävää kyllä saamme usein kuulla, että Farm Food HE -koiranruokaan siirtymisen jälkeen koira näyttää nuortuvan silmissä ja yleensä Farm Food HE -koiranruokaa syövät koirat elävät pitkälti yli 10-vuotiaiksi. Tietysti Farm Food HE -koiranruokaa on vuosien varrella paranneltu omien kokemustemme sekä tutkimustulosten perusteella, mutta alkuperäinen filosofia “yksi ruoka kaikenrotuisille ja-ikäisille koirille kaikissa olosuhteissa” on säilynyt.

 • Farm Food Rawhide

  Vuosien varrella syntyi kysyntää purutuotteille, joiden laatu vastaisi Farm Foodin filosofiaa ja joita voisi antaa koiralle Farm Food -koiranruoan rinnalla ilman terveysriskiä. Sopiva tuote löytyi Turkki, missä vapaana laiduntavien nautojen ihon alla oleva sidekudos työstetään purutuotteiksi. Farm Food Rawhide on puhdas tuote, joka ei taatusti sisällä mitään lisäaineita eikä raskasmetalleja. Tärkeintä tässä purutuotteessa on, että se toimii koiralle hammasharjana. Pureskelun yhteydessä siitä vapautuu kollageenia, joka auttaa vähentämään ja/tai estämään plakin syntymistä.

 • Keskittyminen lemmikkiruokamarkkinoille

  Vuoteen 2001 saakka Gerrit de Weerd toimi osa-aikaisesti eläinruokaneuvojana sekä Alankomaissa että muissa maissa. Vuonna 2001 hän päätti keskittyä yksinomaan lemmikkiruokamarkkinoihin ja alkoi toimia täysipäiväisesti Farm Food B.V:n johtajana.

 • Farm Food No.1, koiran- ja kissanpentujen maitojauhe

  Vuonna 2005 tuotevalikoimaan lisättiin aivan uuden konseptin mukainen tuote. Ihmisten juotavaksi kelpaavasta vuohen täysmaidosta (perinteisesti käytetyn rasvattoman lehmänmaidon sijaan) valmistetaan maitojauhetta. Tuote oli alun perin tarkoitettu vain koiran- ja kissanpennuille, mutta se osoittautui erittäin sopivaksi myös muille pienille nisäkkäille, kuten kaneille, oraville, siileille, chinchilloille, ja hiirille. Farm Food No. 1on ainutlaatuinen tuote ja siksi patentoitu numerolla 1029707.

 • Farm Food Fresh, pakastettu täysravinto

  Vuonna 2008 Farm Food toi markkinoille oman tuorelihatuotelinjan. Farm Food on aina suositellut antamaan kuivan täysravinnon rinnalla silloin tällöin yhden päivän ajan tuorelihaa (puhdistamattoman mahalaukun muodossa) suoliston bakteerikannan vahvistamiseksi. Ihmisten terveydenhuollossa sanotaan, että “terveys asuu suolistossa” ja sama pätee myös koiriin. Tuorelihatuotteiden tarjonta oli tuolloin hyvin sekalaista ja vaihtelevanlaatuista. Siksi tuntui mielekkäältä kehittää oma tuotelinja.

 • Farm Food Trainers

  Farm Food -tiimillä oli pitkään mielessä puhtaista aineista valmistettu koulutuspala, joka olisi myös terveellinen. Kehittämämme Trainers-koulutuspala on puhdasta naudan sydäntä, joka on kuivattu ja leikattu sopivan pieniksi paloiksi. Myös tämä tuote sai erinomaisen vastaanoton niin koirien kuin niiden omistajienkin keskuudessa.

 • Farm Food Antlers

  Vuonna 2012 tuotevalikoimaamme lisättiin täysin uusi purutuote. Antlers-puruluut ovat saksanhirven pudottamia sarvia. Tuote sopii saumattomasti Farm Food -filosofiaan, joka perustuu luonnossa elävien koiraeläinten elintapoihin. Luonnossa elävät koiraeläimet käyttävät varmasti hirvensarvia purutarpeensa tyydyttämiseen. Lisäksi tämä on erittäin eläinystävällinen tuote, jonka kova rakenne takaa sen, että tuotteesta riittää pureskelun iloa pitkään. Sarvet sahataan erisuuruisiksi paloiksi.

 • Farm Food tällä hetkellä

  Farm Food oli alun perin, ja on edelleen, perheyritys. Alkuvaiheessa sitä johti muutaman vuoden ajan insinööri Gerrit de Weerd yhdessä puolisonsa ja molempien poikiensa kanssa. Pojat ovat saaneet muutama vuosi sitten opintonsa päätökseen ja molemmat työskentelevät perheen yrityksessä. Yhteensä 14 ihmistä tekee töitä sen eteen, että Farm Food -tuotteet saadaan toimitettua perille Alankomaihin ja koko Eurooppaan koirien ystäville, jotka ajattelevat koiriensa parasta.

 • 1982
 • 1984
 • 1996
 • 2001
 • 2005
 • 2008
 • 2011
 • 2012
 • 2019

Tuotteemme

Farm Food HE Classic

Vuonna 1982 Gerrit de Weerd pyydettiin hänen yleisen, eläinruokiin liittyvän asiantuntemuksensa (niin Alankomaissa kuin sen ulkopuolellakin) perusteella mukaan kehittämään koiranruokaa, jota oli tarkoitus käyttää testiruokana sillä hetkellä markkinoilla olevia koiranruokia selvittävässä tutkimuksessa. Ihmisten syötäväksi kelpaavan alankomaalaisen naudanlihan pohjalta kehitettiin puriste, joka ei sisällä lisäaineita, kuten väriaineita, aromeita, antioksidantteja tms. Lähtökohtana oli, että ruoan tulee sopia...

Lue lisää

Farm Food Trainers

Me tiedämme kokemuksesta että koiran positiivinen palkitseminen (koulutuksessa tai harjoituksissa) motivoi ne tekemään ehdottomasti parhaansa. Hyvänmakuisen palkkion voimalla  koirat työskentelevät iloisemmin ja keskittyvät paremmin. Koulutuksessa tai missä tahansa harjoittelussa – pennun tai vanhemmankin koiran kanssa – voit käyttää näitä palkkioina. Näitä herkullisia ja terveellisiä makupaloja voidaan käyttää myös  luonnollisena tapana ilostuttaa koiraasi. Missä tahansa koiraurheilussa...

Lue lisää

Farm Food No.1

Farm Food No.1 on täysipainoinen maitoruokinta vastasyntyneille koiran- ja kissanpennuille sekä muille pienille nisäkkäille. Se on tarkoitettu emonmaidon korvikkeeksi ja täydennykseksi syntymästä imetysiän loppuun saakka. Farm Food No.1 sisältää pääasiassa vuohen täysmaitopulveria. Vuohen täysmaitopulveri on valittu siksi, että se sopii luonnostaan koostumukseltaan koiranpennuille paremmin kuin lehmänmaito. Se on helpommin sulavaa ja sen aminohappo- ja rasvahapporakenne...

Lue lisää

Farm Food Dental Bone

Jo vuosien ajan eläinlääkärit ovat kiinnittäneet huomiota koirien ihon ja turkin hoitoon.On kuitenkin hämmästyttävää, kuinka nopeasti hammasongelmista kärsivien koirien määrä on lisääntynyt. Suurin ongelma on plakin lisääntyminen, mikä puolestaan johtaa hammaskiven muodostumiseen ja siitä aiheutuviin haittoihin. Koska koirien hammasongelmat näyttävät lisääntyvän, on tärkeää saada määräaikaistarkastusten lisäksi käyttöön tehokas hoitokeino. Kestävän ratkaisun tarjoaa Farm Food Rawhide...

Lue lisää

Farm Food Dental Braided Donut

Jo vuosien ajan eläinlääkärit ovat kiinnittäneet huomiota koirien ihon ja turkin hoitoon.On kuitenkin hämmästyttävää, kuinka nopeasti hammasongelmista kärsivien koirien määrä on lisääntynyt. Suurin ongelma on plakin lisääntyminen, mikä puolestaan johtaa hammaskiven muodostumiseen ja siitä aiheutuviin haittoihin. Koska koirien hammasongelmat näyttävät lisääntyvän, on tärkeää saada määräaikaistarkastusten lisäksi käyttöön tehokas hoitokeino. Kestävän ratkaisun tarjoaa Farm Food Rawhide...

Lue lisää

Farm Food Original Antlers

Koirilla on luonnollinen halu purra jotain. Se on ainoa tapa, jolla ne voivat pitää hampaansa puhtaina luonnollisella tavalla. Luonnossa sudet ja muut koiraeläimet purevat saaliinsa nahkaa ja luita syönnin jälkeen. Pureskelun aikana aivot kehittävät endorfiineja, jotka rauhoittavat koiraasi. Kotikoirien tapauksessa saaliin nahka ja luut voidaan korvata tuoreilla Farm Food -purutuotteilla, kuten Rawhide® ja Antlers®. Farm...

Lue lisää
Suomi
Selaimesi ei ole enää tällä kertaa!

Päivitä selaimesi nauttiaksesi tästä sivustosta (ja monista muista)Päivitä nyt!

×