Farm Food Rawhide

Jo vuosien ajan eläinlääkärit ovat kiinnittäneet huomiota koirien ihon ja turkin hoitoon.On kuitenkin hämmästyttävää, kuinka nopeasti hammasongelmista kärsivien koirien määrä on lisääntynyt. Suurin ongelma on plakin lisääntyminen, mikä puolestaan johtaa hammaskiven muodostumiseen ja siitä aiheutuviin haittoihin.

Koska koirien hammasongelmat näyttävät lisääntyvän, on tärkeää saada määräaikaistarkastusten lisäksi käyttöön tehokas hoitokeino. Kestävän ratkaisun tarjoaa Farm Food Rawhide -puruluu.

Luonnollista hammashoitoa Farm Food Rawhide

Jo vuosien ajan eläinlääkärit ovat kiinnittäneet huomiota koirien ihon ja turkin hoitoon.On kuitenkin hämmästyttävää, kuinka nopeasti hammasongelmista kärsivien koirien määrä on lisääntynyt. Suurin ongelma on plakin lisääntyminen, mikä puolestaan johtaa hammaskiven muodostumiseen ja siitä aiheutuviin haittoihin. Koska koirien hammasongelmat näyttävät lisääntyvän, on tärkeää saada määräaikaistarkastusten lisäksi käyttöön tehokas hoitokeino. Kestävän ratkaisun tarjoaa Farm Food Rawhide -puruluu.

Maistuva, terveellinen ja luonnollinen hammasharja koirallesi.

Koirilla on luontainen tarve pureskella. Pureskeleminen on koiran luonnollinen tapa pitää hampaat puhtaina. Luonnollisessa elinympäristössään sudet ja muut koiraeläimet pureskelevat aterioinnin jälkeen saaliin nahkaa ja luita. Pehmeän, sitkeän aineen pureskelu puhdistaa niiden hampaat ja pitää näin ikenet terveinä. Lemmikkikoirien tapauksessa “saaliin nahka ja luut” voidaan korvata luonnollisilla Farm Food -purutuotteilla, kuten Rawhide® tai Antlers®.

Mitä Rawhide on?

Koska tuotantoyhtiö on osa suurta teurastamoa, nahat leikataan mekaanisesti heti teurastuksen jälkeen. Päällimmäinen, sulamaton kerros poistetaan prosessissa nahkateollisuuden tarpeisiin. Sisemmät, sulavat kerrokset, jotka ovat subkutaanista sidekudosta, pestään ja paloitellaan haluttuun kokoon. Valkoiset puruluut taitellaan käsin eri muotoihin, minkä jälkeen niitä kuivataan uunissa usean päivän ajan. Yksi tuotteidemme tärkeä ominaisuus on, että nopean prosessoinnin ansiosta koko tuotantoprosessin aikana ei jouduta käyttämään haitallisia aineita. Tämä takaa tuotteiden puhtauden, luonnollisuuden ja turvallisuuden.

Farm Food Rawhide ja koirasi

On yleisesti tiedossa, että suuhun jäävät ruoantähteet aiheuttavat paitsi pahanhajuisen hengityksen myös plakkia hampaisiin. Plakki puolestaan aiheuttaa paljon pelättyä hammaskiveä, mikä vakavaksi muuttuessaan vahingoittaa myös ikeniä aiheuttaen tulehduksia ja hampaiden irtoamista. Farm Food Rawhide -puruluut ovat kestäviä, kovia ja täysin sulavia. Pureskelun aikana erittyy sylkeä ja luonnollista kollageenia, joka on kehon tuottama proteiiniyhdiste. Tämä kollageeni liuottaa plakkia. Ennen kuin sitkeä materiaali muuttuu niin pehmeäksi, että siitä voi purra irti paloja, pureskelun hiova vaikutus ehtii puhdistaa koiran hampaat perusteellisesti. Koska koira joutuu pureskelemaan intensiivisesti, Farm Food Rawhide auttaa ehkäisemään ja vähentämään eläimen ylipainoa. Pureskelun aikana aivot erittävät endorfiineja, jotka rauhoittavat koiraa ja edesauttavat sen rentoutumista.

Siksi suosittelemme Farm Food Rawhide -tuotteita

Koirasta, joka saa pureskella Farm Food Rawhide -puruluita nuoresta alkaen, kasvaa iloinen seuralainen, jolla on raikas hengitys ja terve suu. (Jos vanhemmalle koiralle on ehtinyt muodostua hammaskiveä, se täytyy ensin poistaa ennen saman vaikutuksen saavuttamista).

Seuraavat ominaisuudet tekevät Farm Food Rawhide -tuotteista ainutlaatuisia

Farm Food Rawhide -tuotteiden valmistukseen käytetään ainoastaan tuoreita, hyväksyttyjä naudannahkoja. Tuotantoyritys on osa suurta teurastamoa. Vuodat prosessoidaan välittömästi, toisin kuin monet nimettömät purutuotteet.

 Farm Food Rawhide on täysin sulava.
 • Pureskelun aikana vapautuu kollageenia, joka liuottaa plakkia.
 • Tämä voi estää hammaskiven syntymistä!
Farm Food Rawhide -tuotteiden valmistus tapahtuu täysin puhtaasti ja turvallisesti.
 • Vuodat puhdistetaan vetyperoksidilla (H2O2) useaan kertaan mahdollisten bakteerien tappamiseksi.
 • Tämä tarkoittaa, että vuodat on valkaistu turvallisesti, jotta saadaan luonnollinen tuote, joka ei haise eikä muutu tahmeaksi pureskelun myötä.
 • Puhdistusprosessin aikana vetyperoksidi erotetaan yhteen osaan vettä (H2O) ja yhteen osaan happea (O2).
 Farm Food Rawhide ei sisällä vierasaineita.
 • Ennen Farm Food Rawhide valmistusta ja niiden valmistuksen aikana ja jälkeen ei käytetä kemikaaleja, kuten kromia, arsenikkia tai bromia.
 • Me emme myöskään käytä väriaineita yhtenäisemmän (värin) ja tasaisemman tuotteen aikaansaamiseksi.
 • Vaikka (EU:n hyväksymiä) väriaineita ei pidetä haitallisina, meidän mielestämme tällaisten aineiden käyttö ei ole järkevää (koska näiden aineiden on todistettu vaikuttavan joidenkin lasten käyttäytymiseen).
 •  Farm Food Rawhide noudattaen HACCP-vaatimuksia.
 Farm Food Rawhide ei ole allergeeninen!
 • Kaikki edellä mainitut ominaisuudet yhdessä varmistavat, että Farm Food Rawhide käytön ei pitäisi aiheuttaa allergisia reaktioita. Vastoin kuin monet muut, nimettömät purulelut.
 • On yleisesti tiedossa, että monien ei-luonnollisten nimettömien purutuotteiden käyttö aiheuttaa “ruoka-allergioita”. Farm Food Rawhide antaminen ruoka-allergioista kärsiville koirille on useimmissa tapauksissa turvallista (ellei kyseessä ole allergia, jonka on todettu johtuvan naudanlihasta).
Farm Food Rawhide on kestävä laatutuote, puruluiden parhaimmistoa.
 • Nahkoja ei ole venytetty tai täytetty, jotta tuote näyttäisi silmämääräisesti todellista suuremmalta.
 • Koska vuodat ovat paksuja, ne kestävät pitempään.
 • Koska käytetty nahka on paksua, Farm Food Rawhide ovat painavampia kuin monet vastaavankokoiset raakanahkatuotteet.
Farm Food Rawhide on käsin valmistettu luonnontuote.
 • Tämän vuoksi yksittäisten puruluiden muodossa saattaa ilmetä pieniä eroja.
 • Koska jokainen nahka on hieman erilainen, jotkut puruluut saattavat olla hieman vaaleampia kuin toiset.
Farm Food Rawhide on maistuva, hyödyllinen, terveellinen ja viihdyttävä tuote koirallesi.
 • Farm Food Rawhide, 100 % aito Rawhide®!
 • Täysin sulava
 • 100 % puhdas ja luonnollinen
 • Ei haitallisia vierasaineita
 • Ei kemiallisesti tuotettuja antioksidantteja, väri- tai makuaineita
 • Valmistettu ja puhdistettu heti, mikä tekee tuotteesta puhtaan, luonnollisen ja turvallisen
 •  Aitoa paksua naudan raakanahkaa, pureskelun iloa koirallesi
 • Ei allergeeni, eli ei allergisia reaktioita koiralle
 • Ei allergeeni, eli ei allergisia reaktioita koiralle
 • Luonnollinen ja laadukas tuote

Päivittäinen saantisuositus

Näet tästä suositeltavan määrän, joka perustuu koiran ikään ja painoon sekä neljään ruokintakertaan. Ruoki koira valvottuna. Älä poikkea näistä määristä yli 25 prosenttia.

grammaa
grammaa
Suomi
Lähellä
Selaimesi ei ole enää tällä kertaa!

Päivitä selaimesi nauttiaksesi tästä sivustosta (ja monista muista)Päivitä nyt!

×