Farm Food Pentu maitoa

Farm Food No.1 on kehitelty erityisesti koiran- ja kissanpennuille, jotka eivät voi juoda emonmaitoa tai joille emonmaidon määrä on riittämätön. Farm Food No.1 voi korvata emonmaidon tai täydentää sitä. Lisäksi tämän maito soveltuu myös todistetusti muille pienille nisäkkäille.

Se voi myös toimia arvokkaana lisäravintona sairastumisen, hoidon tai tervehtymisen yhteydessä.

Täysipainoinen vuohenmaidosta valmistettu maito koiran- ja kissanpennuille

Maidonkorvike koiran- ja kissanpennuille sekä muille pienille nisäkkäille

Farm Food No.1 on kehitelty erityisesti koiran- ja kissanpennuille, jotka eivät voi juoda emonmaitoa tai joille emonmaidon määrä on riittämätön. Farm Food No.1 voi korvata emonmaidon tai täydentää sitä. Lisäksi tämän maito soveltuu myös todistetusti muille pienille nisäkkäille. Se voi myös toimia arvokkaana lisäravintona sairastumisen, hoidon tai tervehtymisen yhteydessä.

Täysipainoinen vuohen täysmaidosta valmistettu maidonkorvike

Farm Food No.1 on täysipainoinen maitoruokinta vastasyntyneille koiran- ja kissanpennuille sekä muille pienille nisäkkäille. Se on tarkoitettu emonmaidon korvikkeeksi ja täydennykseksi syntymästä imetysiän loppuun saakka. Farm Food No.1 sisältää pääasiassa vuohen täysmaitopulveria. Vuohen täysmaitopulveri on valittu siksi, että se sopii luonnostaan koostumukseltaan koiranpennuille paremmin kuin lehmänmaito. Se on helpommin sulavaa ja sen aminohappo- ja rasvahapporakenne on lähes sama kuin nartun maidon.

Miksi Farm Food No.1 on erilainen kuin muut?

Toisin kuin muut koiran- ja kissanpennuille tarkoitetut maidonkorvikkeet Farm Food No. 1 sisältää pääasiassa vuohen täysmaitojauhetta rasvattoman lehmän maitojauheen sijasta. Farm Food No.1 maidonkorvikkeeseen on lisätty useita tärkeitä ainesosia, mikä tekee siitä täydellisen ja täysipainoisen maidon koiran- ja kissanpennuille.

Vuohen täysmaito

Vuohen täysmaitopulveri on valittu siksi, että se sopii luonnostaan koostumukseltaan koiranpennuille paremmin kuin lehmänmaito. Vuohenmaito on helpommin sulavaa, sillä on useita suoliston toimintaa edistäviä ominaisuuksia ja sen aminohappo- ja rasvahapporakenne on lähes sama kuin nartun maidon.

  • De door ons gebruikte volle geitenmelk is niet afgeroomd, Käyttämämme vuohen täysmaito ei ole rasvatonta, vaan Farm Food No 1 -maidonkorvike sisältää erittäin helposti sulavaa vuohenmaidon rasvaa.
  • Vuohenmaidon sisältämän proteiinin koostumus on hienompi verrattuna lehmänmaitoon ja sen vuoksi Farm Food No. 1 -maidonkorvikkeen proteiini on helpommin sulavaa.
  • Vuohenmaito sisältää useita (osittain yhä tuntemattomia) suoliston toimintaa edistäviä ja sitä suojaavia ainesosia.
  • Käytämme ainoastaan luonnollisia ainesosia, jotka sopivat ihmisravinnoksi.

Tästä johtuen Farm Food No. 1 on lisäksi erittäin hellävarainen vaihtoehto koiran- ja kissanpentujen sekä muiden vastasyntyneiden pienten nisäkkäiden kehittymättömälle ruoansulatuselimistölle. Tämän ansiosta Farm Food No. 1 on ihanteellinen suolistobakteerien kasvun kannalta niiden ollessa (hieman) vanhempia.

Todistetusti paras!

Farm Food No.1 maidonkorviketta käytetään yhä useammassa pienille nisäkkäille tarkoitetussa kasvatuslaitoksessa, eläintarhassa ja löytökodissa. Testausvaiheessa Farm Food No. 1 sopi kaikille parhaiten (aiemmin käytettyyn tuotteeseen verrattuna). Farm Food No. 1 -maidonkorviketta käytetään myös onnistuneesti lisäravintona sairaille ja parantuville eläimille eläintarhoissa ja löytökodeissa ympäri Euroopan.

Farm Food No.1 ei sisällä keinotekoisia lisäaineita!

Farm Food No. 1 -maidonkorvikkeen sisältämä vuohenmaito on suihkekuivattu. Sen vuoksi Farm Food No. 1 on aina erittäin tuoretta. Sumukuivaus eristää vuohenmaidosta nesteen tehden siitä hienon jauheen. Tämä menettelytapa takaa pitkän säilyvyyden (vähintään 2 vuotta) ilman keinotekoisten säilöntäaineiden lisäämistä.

Muut pienet nisäkkäät

Farm Food No.1 on alun perin kehitelty koiran- ja kissanpennuille, mutta vuosien mittaan havaitsimme, että maitomme on erittäin sopivaa myös muille pienille nisäkkäille, kuten siileille, kaneille, jäniksille, freteille, rotille, hiirille, chinchilloille, varsoille, alpakoille, hirville, poroille, hylkeille, lepakoille, oraville ja vuohille. (Tätä luetteloa voitaisiin jatkaa loputtomiin, sillä se viittaa kaikkiin pieniin nisäkkäisiin, jotka tarvitsevat emonmaitoa.)

Päivittäinen saantisuositus

Näet tästä suositeltavan määrän, joka perustuu koiran ikään ja painoon sekä neljään ruokintakertaan. Ruoki koira valvottuna. Älä poikkea näistä määristä yli 25 prosenttia.

grammaa
grammaa
Suomi
Selaimesi ei ole enää tällä kertaa!

Päivitä selaimesi nauttiaksesi tästä sivustosta (ja monista muista)Päivitä nyt!

×