Farm Food HE Koiranruoka

Farm Food HE on ensiluokkainen, runsaasti energiaa sisältävät puristettu ruoka, joka sopii kaikille koirille iästä, aktiivisuudesta tai rodusta riippumatta. Kutsumme tätä ”jokaisen elämänvaiheen konseptiksi” ja se perustuu tietoon, että koirien ruoansulatus on edelleen sama kuin sen esi-isän, eli suden, ruoansulatus. Luonnossa sudet ja muut koiraeläimet syövät samaa saalista iästään riippumatta. Nuoret ja raskaana olevat eläimet syövät enemmän ja iäkkäät eläimet syövät vähemmän. Kaikki tämä edistää pentujen vakaata kasvua ilman ikäviä kasvukipuja.

Luonnollinen koiranruoka ”Vuodesta 1982 alkaen”

Täydellinen, kylmäpuristettu ruoka koirille

Farm Food HE on ensiluokkainen, runsaasti energiaa sisältävät puristettu ruoka, joka sopii kaikille koirille iästä, aktiivisuudesta tai rodusta riippumatta. Kutsumme tätä ”jokaisen elämänvaiheen konseptiksi” ja se perustuu tietoon, että koirien ruoansulatus on edelleen sama kuin sen esi-isän, eli suden, ruoansulatus. Luonnossa sudet ja muut koiraeläimet syövät samaa saalista iästään riippumatta. Nuoret ja raskaana olevat eläimet syövät enemmän ja iäkkäät eläimet syövät vähemmän. Kaikki tämä edistää pentujen vakaata kasvua ilman ikäviä kasvukipuja.   Puristusprosessin aikainen alhainen lämpötila takaa sen, että koiran aineenvaihduntaa rasitetaan mahdollisimman vähän.  Tämä edistää erinomaista terveyttä, joka näkyy ihon, turkin ja ulosteiden laadussa. Vanhemmat koirat kokevat uuden nuoruuden ja usein niistä tulee eloisampia.   Farm Food HE erottuu muiden ruokien joukosta sen läpinäkyvän koostumuksen, puhtaiden ainesosien, proteiinien erinomaisen biologisen arvon ja erittäin hyvän sulavuuden (84 – 87 %) vuoksi.  Kaikki Farm Food HE -ruoan eläinperäiset ainesosat ovat peräisin eläimistä, jotka EU on hyväksynyt ihmisten ravinnoksi. Farm Food HE on valmistettu lihajauheesta (naudan ja lampaan liha) ja hemoglobiinijauheesta ja sitä on täydennetty mineraaleilla, vitamiineilla, hivenaineilla ja skottilaisella lohiöljyllä tai muinaisvilja-Sorghumilla.   Ennen kuin Farm Food HE puristetaan, viljat aktivoidaan (esi-sulatetaan). Tämän vuoksi se on erittäin helposti sulavaa (97 % tai enemmän) ja se tarjoaa tärkeitä ravintoaineita ja energiaa hiilihydraattien muodossa.

Päivittäinen saantisuositus

Näet tästä suositeltavan määrän, joka perustuu koiran ikään ja painoon sekä neljään ruokintakertaan. Ruoki koira valvottuna. Älä poikkea näistä määristä yli 25 prosenttia.

grammaa
grammaa
Suomi
Lähellä
Selaimesi ei ole enää tällä kertaa!

Päivitä selaimesi nauttiaksesi tästä sivustosta (ja monista muista)Päivitä nyt!

×