Miksi Farm Food HE?

Farm Food HE: puristettua, luonnollista koiranruokaa vuodesta 1982.

Ei sisällä kemiallisesti tuotettuja antioksidantteja, säilöntäaineita, väri-, tuoksu- tai makuaineita.

Valmistusaineiden puhtauden ansiosta Farm Food HE -koiranruokaan ei tarvitse lisätä kemiallisesti tuotettuja antioksidantteja tai säilöntäaineita. Tämä on myös syy siihen, että Farm Food HE -koiranruoan säilytysaika on rajallinen (6 kk valmistuksen jälkeen). Koska tuote ei sisällä säilöntäaineita, on käymisen ja homeiden muodostuksen estämiseksi tärkeää, että tuote pääsee “hengittämään”.

Tämän vuoksi Farm Food HE -koiranruokaa EI saa säilyttää ilmatiiviissä astiassa, johon ei pääse happea!

Farm Food HE ei sisällä sidonta-aineita.

Useisiin tuotteisiin lisätään sidonta-aineita, jotta nappulasta saadaan kovempi. Sidonta-aineiden huono puoli kuitenkin on, että ne sitovat suolistossa tiettyjä hivenaineita estäen niiden imeytymisen kehoon. Tämä voi aiheuttaa ravitsemuksellisen epätasapainon, joka voi pidemmän päälle heikentää huomattavasti koiran terveyttä. Sidonta-aineiden puuttumisen vuoksi nappulat saattavat toisinaan murentua jonkin verran. Mutta se ei meistä ole niin vakavaa, sillä tärkeintähän on koirasi terveys!

Farm Food HE -koiranruokaa ei ole ekstrudoitu.

Farm Food HE -koiranruoka on puristettu. Jotta tärkeät ravintoaineet, kuten proteiinit ja rasvat, eivät pääse vahingoittumaan tai vitamiinit häviämään, Farm Food HE -koiranruokaa ei ekstrudoida, vaan se kylmäpuristetaan. Kaikki valmistusaineet, jotka on keitettävä, jotta ne olisivat helposti sulavia (viljat), “avataan” ennen niiden työstämistä kokonaisuuteen.

Koirien muuttuminen elämänhaluisemmiksi ja luonteeltaan tasapainoisemmiksi.

Saamme usein kuulla, että koirat muuttuvat elämänhaluisemmiksi ja iloisemmiksi alkaessaan saada Farm Food HE -koiranruokaa. Tämä johtuu siitä, että käytämme korkealaatuisia ja puhtaita raaka-aineita. Koska käytämme ennen kaikkea laadukkaita (alankomaalaisia) naudan proteiineja ja hemoglobiinijauhetta, aminohappotarpeen riittävä kattaminen vaatii 24 %:n proteiini-isolaatin. Tämän vuoksi hajotuksen yhteydessä muodostuu huomattavasti vähemmän kuona-aineita ja maksa kuormittuu vähemmän.

Myös se, että Farm Food HE -koiranruoka ei sisällä väri-, haju- tai makuaineita eikä kemiallisesti tuotettuja antioksidantteja, sidonta-aineita tai säilöntäaineita, vaikuttaa hyvin todennäköisesti tasoittavasti ja positiivisesti koirien luonteeseen.

Koirat voimistuvat ja muuttuvat lihaksikkaammiksi.

Koirat syövät luonnostaan nisäkkäitä. Farm Food HE -koiranruokaa kehitettäessä on otettu huomioon koirien luonnolliset ravitsemustottumukset. Sen vuoksi Farm Food HE:n valmistuksessa käytetään naudanlihaa ja hemoglobiinijauhetta. Naudanlihan aminohappokoostumus on lähinnä koiran luonnollista aminohappokoostumusta. Se voimistaa ja tukevoittaa koirien lihaksia.

Farm Food HE ei sisällä kanaa tai muuta siipikarjaa.

Koska suurin osa saatavilla olevasta kanasta (siipikarjasta) on peräisin kasvuhuipun aikana teurastetuista yksilöistä (5–6 viikon ikäisistä kananpojista), kanan (kananpojan) ruho sisältää runsaasti luonnollisia kasvuhormoneja (nämä luonnolliset kasvuhormonit muodostuvat kananpojan aivolisäkkeessä). Lisäksi rusto sisältää runsaasti proliinia, niin sanottua “aminohappoa”, joka estää varsinaisten aminohappojen toimintaa (proliini on antagonisti).

Meidän kokemuksemme mukaan edellä mainitut tekijät yhdessä heikentävät koiran terveyttä. Etenkin nuorten koirien kasvu ja vanhempien koirien hedelmällisyys näyttävät kärsivän luonnollisista kasvuhormoneista. Jos kuitenkin käytetään täysikasvuisia kanoja (jotka teurastetaan esim. koska ne eivät enää muni), edellä mainittuja haittavaikutuksia ei havaita tai ne ovat huomattavasti lievempiä.

Nuorten koirien kasvu on huomattavasti tasaisempaa.

Jos pennut saavat alusta asti Farm Food HE -koiranruokaa yhdistettynä Farm Food Fresh mahalaukku & sydän -täysravintoon, ne kasvavat huomattavasti tasaisemmin ilman tavallisia kasvupyrähdyksiä ja -kipuja. Tasainen kasvu takaa paremman luuston kehityksen. Myös koiran nivelsiteet ja jänteet kehittyvät tasaisesti samaan tahtiin luuston kanssa, jolloin niistä tulee huomattavasti vakaampia.

Kasvattajilta saamme usein kuulla, että koirat ovat kasvaessaan aina “sopusuhtaisia”. Hämmästyttävää kyllä vaikuttaa siltä, että Farm Food HE -valmistetta saavat koirat kasvavat hitaammin kuin pentueen muut koirat, jotka saavat eri ravintoa, vaikka koirat ovat täysikasvuisina yhtä suuria. Etenkin suurten rotujen kohdalla tämä on havaittavissa selvästi.

Turkista tulee parempi ja tuuheampi.

Farm Food HE -koiranruoan valmistuksessa käytetään puhtaita naudanrasvoja, joita ei ole kuumennettu yli 90 °C:een (ja joita täydennetään lesitiinillä ja kylmäpuristetulla pellavaöljyllä tai skotlantilaisella lohiöljyllä, jotka sisältävät runsaasti omega 3- ja 6 -rasvahappoja), mikä rasittaa koirien aineenvaihduntaa vähemmän. Myös se, että Farm Food HE ei ole ekstrudoitu, vaan kylmäpuristettu, parantaa koiran ihon ja turkin laatua.

Nämä seikat sekä se, että valmistuksessa käytetään erittäin hyvälaatuisia proteiineja eikä ollenkaan sidonta-aineita, kemiallisesti tuotettuja antioksidantteja tai säilöntäaineita, auttavat parantamaan ravintoperäisiä ihon ja turkin ongelmia sekä palauttamaan turkin värin ja rakenteen sellaisiksi kuin niiden pitääkin olla.

Iäkkäät koirat “nuortuvat silmissä”.

Hämmästyttävän monet asiakkaamme ovat huomanneet Farm Food HE -koiranruokaa saavien iäkkäiden koirien olevan aktiivisempia ja elämänhaluisempia kuin samanikäiset koirat, jotka saavat muuta ravintoa.

Saamme säännöllisesti kuulla koiranomistajilta myös, että heidän koiransa on “nuortunut silmissä” sen jälkeen, kun se on alkanut saada Farm Food HE -koiranruokaa. Tämä johtuu täysin Farm Food HE -koiranruoan koostumuksesta ja sen raaka-aineiden puhtaudesta. Raaka-aineiden puhtaus säilyy valmistuksen aikana, koska valmistetta ei ekstrudoida, vaan se kylmäpuristetaan.

Farm Food HE takaa erittäin hyvän ulosteen.

Farm Food HE -koiranruokaa saavien koirien ulosteen laatu on yleensä erittäin hyvä. Niiden uloste ei ole kirjavaa tai löysää, vaan tummaa ja kiinteää. Monien muiden koirien ulosteeseen verrattuna Farm Food HE -koiranruokaa saavien koirien uloste on hyvin tummaa. Tämä johtuu siitä, että ravinto on hyvin sulavaa.

Koska Farm Food HE sisältää kiloa kohti paljon energiaa ja sen sulavuus ylittää 86 %, ulosteen määrä on totuttelujakson jälkeen suhteellisen pieni. Uloste sisältää niin paljon nestettä, että koiran ei tarvitse ponnistaa ulostaessaan. Ulosteen koostumuksen ansiosta myös anaalirauhanen “hieroutuu” ulostuksen yhteydessä tyhjäksi.

Farm Food HE on tarkoitettu kaikenikäisille koirille.

Koska koirat eivät eri-ikäisinä tai eri olosuhteissa tarvitse erilaista ravintoa, vaan enemmän tai vähemmän ravintoa, joka on biologisesti tasapainoista, kaikille koirille pennusta vanhukseen voi antaa yhtä ja samaa Farm Food HE -koiranruokaa. Koirille, joilla on gluteeniallergia, on saatavilla erityinen (vehnä)gluteenia sisältämätön koiranruoka, jonka analyysi on muuten sama.

Pennuille ja pienille roduille on olemassa Farm Food HE “Mini”, joka on koostumukseltaan samanlainen kuin tavallinen Farm Food HE, mutta jonka nappulat ovat pienempiä ja siten pennuille ja pienille roduille helpompia syödä.

Farm Food HE on hyvä prebioottien lähde.

Farm Food HE sisältää prebiootteja inuliinin muodossa. Inuliini on sulamaton sokeri (FOS), jota saadaan muun muassa sikurijuuresta. Tämän vuoksi Farm Food HE on erinomaista lisäravintoa suoliston hyville bakteereille.

Farm Food HE -valmistetta sekä Farm Food Fresh -täysravintoa voidaan hyvin käyttää yhdessä ja niitä voidaan myös sekoittaa. Siksi Farm Food HE on erinomainen valinta Farm Food Fresh -tuorelihan lisäksi.

Puhtaat, ihmisen syötäväksi kelpaavat raaka- ja valmistusaineet.

Kaikkia Farm Food HE -koiraruoan raaka- ja valmistusaineita koskevat samat laatuvaatimukset kuin ihmisten syötäväksi tarkoitettuja tuotteita. Farm Food HE -koiranruoan valmistuksessa käytettävien raaka-aineiden koostumus ja laatu takaavat biologisen tasapainon, proteiinien korkean biologisen arvon sekä yli 86 prosentin sulavuuden.

Farm Food HE: puristettua, luonnollista koiranruokaa vuodesta 1982.

On varmasti selvää, että Farm Food HE -koiranruoan valmistuksessa käytettävien raaka-aineiden laatu ja puhtaus ovat meille tärkeitä. Haluamme näin ehkäistä maksan ylikuormittumista. Juuri tämä on salaisuutemme sekä syy siihen, että koirat pitkällä aikavälillä “voivat hyvin” saadessaan Farm Food HE -koiranruokaa.


Huomaa: Farm Food Fresh ei ole vielä saatavissa kaikkialla Euroopassa. Kohdissa, joissa mainitaan Farm Food Fresh Mahalaukku & Sydän -täysravintoa, voit korvata 20 % Farm Food HE:stä kaksinkertaisella määrällä raakaa, pesemätöntä pötsiä ja sekoittaa sen Farm Food HE:n joukkoon.

Koska Farm Food Fresh Mahalaukku & Sydän -täysravintoa sisältää kaikki täydellisen ja terveellisen aterian ravintoaineet, raaka pesemätön pötsi ei ole täysateria. Täysateriaa varten koiran on saatava vähintään 75 % ravintoaineista Farm Food HE:stä, loppu ateria pitäisi korvata raa’alla pesemättömällä pötsillä suoliston mikrobitoiminnan edistämiseksi.

50 grammaa Farm Food HE:tä vastaa 100:aa grammaa Farm Food Freshiä.

Jos siis annat koiralle esimerkiksi 100 grammaa Farm Food HE:tä ateriaa kohti, mutta haluaisit antaa koirallesi sen asemasta Farm F ood Fresh Completea, voit antaa 80 grammaa Farm Food HE:tä ja 40 grammaa raakaa, pesemätöntä pötsiä (jolloin kerroit 20 %:n osuuden kahdella).

Farm Food Fresh Mahalaukku & Sydän -täysravintoa tai raa’an, pesemättömän pötsin vaihtoehtona voit antaa raakalihaa, joka sisältää vähintään 60 % vihreää (likaista tai pesemätöntä) pötsiä.

 

Farm Food HE tuotteet