Farm Food Fresh Menu -tuoreruuan edut

100-prosenttisen puhdas tuorelihapohjainen koiranruoka, jolla on luonnollinen prebioottinen vaikutus.

Helppokäyttöinen tuoreruoka, jonka laatu on tuttua Farm Food -laatua mutta jota ei tarvitse säilyttää pakastimessa.

Ihanteellinen vaihtoehto seuraavissa tilanteissa:

 • koirasi on hyvin nirso tai sillä ei ole ruokahalua
 • lomamatkoilla tai retkillä
 • raakaruoka on liian hankala vaihtoehto
 • raakaruoka “menee liian pitkälle”
 • koirasi on yliherkkä raa’alle lihalle
 • haluat hemmotella koiraasi

Farm Food Fresh Menu -tuoreruuan kaikki ainesosat ovat luonnollisia.

Farm Food Fresh Menu -tuoreruuan kaikki eläinperäiset ainesosat ovat peräisin ihmisravinnoksi hyväksytyistä eläimistä EU:n alueelta. Kaikki Farm Food Fresh Menu -tuoreruokaan lisätyt vitamiinit ja kivennäisaineet ovat luonnonmukaisia ja ihmisravinnoksi soveltuvia.

Farm Food Fresh Menu sopii hyvin Farm Food HE -koiranruokaan yhdistettäväksi tai sekoitettavaksi.

Farm Food Fresh Menu on täysruoka ja sopii siten päivittäiseksi ateriaksi. Sitä ei ole välttämättä tarkoitettu Farm Food HE:n tai minkään muun ruuan täydennykseksi. Farm Food Fresh Menu ja Farm Food HE voidaan yhdistää, koska Farm Food HE on kylmäpuristettu pelletti. Jos haluat siirtyä ekstrudoiduista kuivanappuloista Farm Food Fresh Menuun ja Farm Food HE:hen, sinun kannattaa antaa koirallesi jonkin aikaa vain Farm Food Fresh Menua, ja sen jälkeen voit sekoittaa siihen Farm Food HE:tä. (Älä koskaan sekoita keskenään Farm Food HE:tä ja ekstrudoituja tuotteita). 65 grammaa Farm Food Fresh Menu -tuoreruokaa vastaa 25:tä grammaa Farm Food HE:tä. Farm Food Fresh Menu on syntynyt oman ravitsemusryhmämme kehitystyön tuloksena, ja se perustuu omiin, ainutlaatuisiin resepteihimme ja asiantuntemukseemme.

Farm Food Fresh Menu on 100-prosenttisen puhdas ja luonnollinen koiranruoka. Se ei – luonnollisesti – sisällä seuraavia aineita:

 • Keinotekoiset lisäaineet
 • Kemialliset antioksidantit
 • Säilöntäaineet
 • Sakeuttamisaineet
 • Väriaineet.
 • Aromiaineet
 • Makuaineet

Farm Food Fresh Menu ei sisällä täyteaineita eikä sakeuttamisaineita.  Sen vuoksi ruuan energiasisältö on suuri suhteessa tilavuuteen.

Farm Food Fresh Menu edistää suoliston bakteerikannan vakautta.

Suoliston terve, vakaa mikrobikanta on hyvän terveyden perusta.

Farm Food Fresh Menu on käyttövalmis kevyesti höyrytetty tuorelihapohjainen täysruoka.

Sen vuoksi se on erinomainen perusruoka tai se voidaan antaa itse tehdyn koiranruuan täydennyksenä.  Et tarvitse pakastinta tai jääkaappia voidaksesi ruokkia koiraasi tuorelihapohjaisella täysruualla. Farm Food Fresh Menu on pakkauksessa hyvän kokoisina annoksina, joten säästät huomattavasti aikaa ruuan valmistelussa (lihaa ei tarvitse leikata). Farm Food Fresh Menu -tuoreruokaan on lisätty skotlantilaista lohiöljyä ja kylmäpuristettua auringonkukkaöljyä omega-3- ja omega-6-rasvahappojen saantia varten.

Farm Food Fresh Menu ei sisällä kanaa eikä muita siipikarjatuotteita.

Koska suurin osa kananlihasta (siipikarjan lihasta) on peräisin eläimistä, jotka on teurastettu niiden voimakkaimpana kasvukautena (5 – 6 viikon ikäisinä), niiden ruhossa on runsaasti luonnollisia kasvuhormoneja (jotka muodostuvat kanan aivolisäkkeessä). Kokemuksemme mukaan näillä tekijöillä on yhdistettynä kielteinen vaikutus koirien kuntoon ja terveyteen. Ne näyttävät vaikuttavan erityisesti nuorten koirien kasvuun ja hedelmällisyyteen. Kun koiranruokaan käytetään täysi-ikäisiä kanoja, jotka on teurastettu, kun ne eivät enää muni riittävästi, nämä vaikutukset eivät ole niin voimakkaita tai niitä ei ole lainkaan.

Farm Food Fresh Menu ei sisällä satakertaa eli lehtimahaa.

Satakerralla on ikävä “kellumisvaikutus”. Se lyhentää aikaa, jonka ruoka viipyy suolistossa, ja uloste on hiukan harmaata (riippuen satakerran määrästä ruuassa). Satakertaa annetaan usein ainoana ruokana silloin, kun koiran paksusuoli tarvitsee puhdistusta.

Farm Food Fresh Menu ei sisällä muita elimiä kuin naudansydäntä ja naudanmaksaa.

Kaikkia suolia tosin voidaan kutsua elimiksi, mutta tarkoitamme, että Farm Food Fresh Menu ei sisällä keuhkoa, munuaista, haimaa, pernaa ja vastaavia.

Farm Food Fresh Menu on 100-prosenttisesti gluteenitonta.

Pentuja varten ruokaan on lisätty 2 prosenttia riisiä tärkkelyksen sulatuksen käynnistämiseksi.

Farm Food Fresh Menu ei sisällä luuta.

Ei ole tiedossa, kuinka paljon (jauhetusta) luusta imeytyy kalsiumia tai fosforia koiran elimistöön ja mikä niiden käytettävyys on. Kun luut sekoitetaan lihaan, ei voida tietää, onko kalsiumin tai fosforin imeytyminen riittävää, liiallista vai liian vähäistä. Tämän vuoksi käytämme oikean kalsium- tai fosforimäärän ja -tasapainon varmistamiseksi luonnollisina ravintolisinä epäorgaanisia kalsium-tai fosforikivennäisiä, koska tiedämme, kuinka paljon ne imeytyvät koiran suolistossa. Sen vuoksi Farm Food Fresh sopii hyvin itse tehdyn koiranruuan perustaksi tai täydennykseksi.

Soveltuu kaikkiin elämänvaiheisiin päivittäisenä ruokana tai täydennyksenä.

Kuten aiemmin mainittiin, Farm Food Fresh Menu -sarjan Pötsi ja sydän -täysruoka ja Naudanliha-täysruoka soveltuvat erinomaisesti koirasi päivittäiseksi ruuaksi koiran iästä ja rodusta riippumatta, koska ne sisältävät kaikki tarvittavat ravintoaineet, vitamiinit ja kivennäisaineet. Niitä voidaan käyttää myös kylmäpuristettuun Farm Food HE -täysruokaan sekoitettuna.

Farm Food Fresh Menu -tuoreruokaa ei kuitenkaan tule sekoittaa ekstrudoituihin tai paistettuihin kuivanappuloihin, koska niiden sulavuus on erilainen. Se voisi aiheuttaa tilapäistä vetistä ripulia.

Säilytysrasia

Lemmikkitarvikekauppasi valikoimaan kuuluu nyt Farm Food Fresh Menu -tuoreruuan säilytysrasia. Siihen mahtuu kaksi 300 gramman pussia Farm Food Fresh Menua. Koska säilytysrasia voidaan sulkea tiiviisti, Farm Food Fresh Menu on helppo jakaa annoksiin päivän aterioita varten.