Farm Food Antlers

Hirven sarvet, luonnollinen “hammasharja” koirille:

100 % puhdas, kestävä ja luonnollinen tuote. Ei lisäaineita. Vastustamaton, terveellinen ja runsasmineraalinen tuote, jolla koiran hampaat pysyvät puhtaina, vahvoina ja terveinä. Pidä koiraasi silmällä sen pureskellessa sarvia ja ota pois pienet jäännökset.

 

Miksi valita Farm Food Antlers®?

Koirilla on luonnollinen halu purra jotain. Se on ainoa tapa, jolla ne voivat pitää hampaansa puhtaina luonnollisella tavalla. Luonnossa sudet ja muut koiraeläimet purevat saaliinsa nahkaa ja luita syönnin jälkeen.

Pureskelun aikana aivot kehittävät endorfiineja, jotka rauhoittavat koiraasi.

Kotikoirien tapauksessa saaliin nahka ja luut voidaan korvata tuoreilla Farm Food -purutuotteilla, kuten Rawhide® ja Antlers®.

Mitä Farm Food Antlers® on?

Antlers® on tehty uroshirven sarvista. Ne pudottavat sarvensa joka kevät parittelun jälkeen ja alkavat kasvattaa niitä uudelleen. Sarvemme on kerätty Euroopan metsistä ja leikattu

laatutarkistuksen jälkeen. Koska Farm Food Antlers® on täysin luonnollinen tuote, sillä voi silti olla hieman maanläheinen haju ja niiden väri, paino, muoto ja paksuus voi vaihdella.

Farm Food Antlers® ja koirasi.

Farm Food Antlers® on vankka ja kova tuote. Niiden pureskelu on koirallesi hyvä ja luonnollinen tapa viettää aikaa. Pureskelulla on myös plakkia irrottava, ”hiova” vaikutus. Pureskellessa sarvien kuori kuluu, kunnes alta paljastuu maukas luuydin!

Farm Food Antlers® -tuotteemme sopii myös loistavasti nuorille koirille, joiden hampaat ovat puhkeamassa, koska ne kestävät muita purutuotteita pidempään. Farm Food Antlers® sopii myös allergisille tai herkästä ruoansulatuksesta kärsiville koirille. Myös ylipainoiset koirat hyötyvät niistä, sillä sarvien pureskelu vaatii paljon energiaa ja vähentää täten ruokahalua.

Farm Food Antlers®? Siinä syy!

Nuoresta iästä asti säännöllisesti Farm Food Antlers® pureva koira on tyytyväinen ystäväsi, jonka raikas hengitys tulee terveestä suusta. (Jos vanhemmalle koiralle on jo muodostunut hammaskiveä, se täytyy tietenkin poistaa samankaltaisen tuloksen saamiseksi).

Farm Food Antlers® koirasi hampaat pysyvät puhtaina ja ne ehkäisevät hammaskiven muodostumista. Toisin sanottuna ehkäisy on hoitoa parempi.

Tärkeää:

Farm Food Antlers® myydään monissa eri ko’oissa laadukkaissa lemmikkikaupoissa, eläinlääkärin klinikoilla ja trimmaussalongeissa. Varmista, että ostamasi koko vastaa koirasi kokoa ja sen puremisvoimaa. Varmista, että koirasi pureskelee luuta, muttei yritä purra sarven läpi. Seuraa pureskelevaa koiraasi ja ota siltä pois pienet sarven jäännökset.

Jos koirasi ei enää kiinnostu Antlers®, liota sitä vedessä jääkaapissa yön yli tai huuhtele sitä hieman.

Ravintosisältö:

• Raakavalkuainen: 37 % • Raakarasva: 0,1 % • Raaka kuitu: 2 % • Tuhka: 55 % • Kosteuden: 9 % • Kalsiumin (Ca): 21 % • Fosfori (P): 8 % • Rauta (Fe): 195 mg / kg • Magnesiumin (Mg): 5240 mg / kg


[column type=”1/3″] [/column] [column type=”2/3″ last=”true”]

Farm Food “Original” Antlers ovat saksanhirven eli punahirven sarvia. Koska koira joutuu tekemään työtä päästäkseen käsiksi herkulliseen luuytimeen, nämä sarvet ovat haaste voimakkaasti ja ahneesti pureville koirille. Original Antler on erittäin kestävä puruluu.

Antler “Original” -puruluita suositellaan koirille, joilla on suuri puruvoima.

[/column]

 

[column type=”1/3″] [/column] [column type=”2/3″ last=”true”]

Farm Food “Easy” Antlers -puruluut on sahattu pituussuunnassa, jolloin herkullinen luuydin on valmiiksi esillä. Koiran on helppo aloittaa luuytimestä, jolloin se tottuu luun makuun ja saksanhirven sarvien pureskeluun.

Sopii hyvin pennuille sekä vanhoille, pienille tai valikoiville koirille, jotka eivät ole tottuneet pureskelemaan sarvia.

[/column]

 

[column type=”1/3″] [/column] [column type=”2/3″ last=”true”]

Farm Food “Fallow” Antlers ovat kuusipeuran sarvia.
Ne muistuttavat hirvensarvia, sillä ne ovat litteämpiä ja ohuempia kuin Original Antler -puruluut. Fallow Antler -puruluiden pinta-ala on melko suuri, mikä takaa hyvän puruotteen ja tekee luista sopivan vanhoille tai vähemmän aktiivisille koirille. Fallow Antlers -sarvet maistuvat erilaisilta kuin Original ja Easy Antlers -sarvet.

Ne ovat pehmeämpiä, mikä tekee niistä sopivan nuorille koirille sekä koirille, joille muiden sarvien pureminen tuottaa vaikeuksia.
[/column]