Detoksikaatio

Detoksikaatio on prosessi, jossa keho pystyy poistamaan kaikki siihen ajan mittaan kertyneet myrkylliset aineet. Erityisesti maksan pitää pystyä puhdistamaan itsensä, jotta tämä prosessi voi tapahtua. Lisäksi kehoon saapuvien myrkyllisten aineiden määrän pitää olla pienempi kuin hajotettujen myrkyllisten aineiden määrä. Tämä vapauttaa maksan kapasiteettia, niin että puhdistusprosessi voi tapahtua.

Kun siirryt muusta ruuasta Farm Food -tuoreruokaan, koirasi ei koskaan tarvitse sulattaa tarpeettomia aineita ja keinotekoisia lisäaineita, joten sen maksa pääsee puhdistumaan. Tämän puhdistuksen aikana ja muutama päivä sen jälkeen koirasi juo tavallista enemmän, koska vapautuneet kuona-aineet pitää huuhtoa pois munuaisista. Sen vuoksi on hyvin tärkeää, että koirasi ulottuvilla on aina juomavettä.

Koostumukseltaan vääränlainen ruoka, jossa on esimerkiksi hyvin paljon proteiinia, ei edistä detoksikaatiota, koska maksalla on liikaa työtä ylimääräisen proteiinin hajottamisessa.

Kun koiran elimistö alkaa poistaa myrkyllisiä aineita Farm Food -tuoreruokaan siirtymisen jälkeen, mahdolliset iho-ongelmat usein pahenevat väliaikaisesti ja/tai koiralla on hyvin voimakasta karvanlähtöä. Jonkin ajan kuluttua nämä vaikutukset poistuvat, ja koiran iho ja turkki näyttävät täysin uusilta ja paremmilta. Tällainen ongelmien väliaikainen paheneminen on itse asiassa positiivista kehitystä.

Näiden vaikutusten lisäksi myös koiran ulosteen määrä yleensä kasvaa sen siirtyessä Farm Food, ja ulosteessa on usein (limainen) kalvo. Tämä johtuu siitä, että suolisto puhdistuu kaikista aineista, joita paksusuoleen on kertynyt ajan mittaan.

Jos koirasi ulostaa tavallista enemmän Farm Food siirtymisen jälkeen, se on myös osoitus suolistobakteerien huonosta tasapainosta, ja suoliston mikrobiston tasapainon palauttaminen on välttämätöntä.

Suolistomikrobien hyvä tasapaino on olennaisen tärkeää koiran terveydelle!

Relaxed Healthy Dog