Farm Food Fresh Menu

fixed - Farm-Food-Fresh-Menu-100h.png

Farm Food Fresh Menu:

luonnollinen, terveellinen ja herkullinen tuoreateria, täydellinen ateria koirallesi.

Täydellinen ja kevyesti höyrystetty ateria tuoreesta lihasta. Sopii kaikille koirille pennusta iäkkääseen. Farm Food Fresh Menu -ruokien eläinperäiset ainesosat ovat peräisin eläimistä, jotka EU on hyväksynyt ihmisten käytettäviksi. Farm Food Fresh Menu on valmistettu naudanlihasta, eikä se sisällä kanaa tai muuta siipikarjaa. Farm Food Fresh Menu -ruoan perusvalmistusaineita ovat aito naudanliha, naudan sisäelimet ja naudan sydän. Sitä on täydennetty skottilaisella lohiöljyllä, mineraaleilla, orgaanisilla vitamiineilla ja hivenaineilla. Farm Food Fresh Menu ei sisällä luita ja sen vuoksi sen kalsium-fosforitasot ovat kontrolloituja.

Farm Food Fresh Menu -ruoissa käytetään vain tuoreita ja luonnollisia valmistusaineita.  Se ei sisällä keinotekoisia lisäaineita, kuten kemiallisia antioksidantteja, säilöntäaineita, sidonta-aineita, väriaineita, aromeja tai makuaineita. Farm Food Fresh Menu on 100 % luonnollinen.

Farm Food Fresh Menu on gluteeniton. Se on hyvä luonnollisten prebioottien lähde terveelle ja vakaalle suoliston mikrobikannalle. Koirat pitävät Farm Food Fresh Menun herkullisesta mausta ja sen sulavuus on optimaalinen. Farm Food Fresh Menu sopii erityisen hyvin sekoitettavaksi kylmäpuristetun Farm Food HE -koiraruoan kanssa.

Farm Food Fresh Menu -tuotelinjassa on kaksi tuotetta: Naudanliha-täysruoka ja Pötsi ja sydän -täysruoka.

Ne ovat saatavina seuraavissa pakkauksissa:

Laatikko, joka sisältää 6 kappaletta 300 gramman pusseja.
300 gramman pussi.
Laatikko, joka sisältää 16 kappaletta 125 gramman pusseja.
125 gramman pussi.

Complete, zacht gestoomde vers-vleesvoeding voor alle honden van pup tot senior.

Farm Food Fresh Menu on täysateria.

Sen vuoksi on selvää, että Farm Food Fresh Menu soveltuu erinomaisesti koirasi päivittäiseksi ruuaksi koiran iästä tai rodusta riippumatta, koska se sisältää kaikki tarvittavat ravintoaineet, vitamiinit ja kivennäisaineet. Ravintolisiä ei tarvita.

Soveltuu kaikkiin elämänvaiheisiin päivittäisenä ruokana tai täydennyksenä.

Kuten aiemmin mainittiin, Farm Food Fresh Menu -sarjan Pötsi ja sydän -täysruoka ja Naudanliha-täysruoka soveltuvat erinomaisesti koirasi päivittäiseksi ruuaksi koiran iästä ja rodusta riippumatta, koska ne sisältävät kaikki tarvittavat ravintoaineet, vitamiinit ja kivennäisaineet. Niitä voidaan käyttää myös kylmäpuristettuun Farm Food HE -täysruokaan sekoitettuna.

Farm Food Fresh Menu -tuoreruokaa ei kuitenkaan tule sekoittaa ekstrudoituihin tai paistettuihin kuivanappuloihin, koska niiden sulavuus on erilainen. Se voisi aiheuttaa tilapäistä vetistä ripulia.

Tiesitkö, että:
Farm Food Fresh Menu -ruoan kosteuspitoisuus vastaa tuoreen naudanlihan kosteuspitoisuutta? Näin koirasi saa enemmän nestettä, vaikka sen ateria koostuisi vain Farm Food Fresh Menu -ruoasta.

Tiesitkö, että:
Farm Food Fresh Menu on erittäin herkullinen ja se sopii ihanteellisesti: nirsoille koirille, raskaana oleville ja imettäville naaraille, sairaille ja toipilaille koirille?

Farm-Food-Fresh-Menu - jack-russel-terrier.jpg

Tiesitkö, että:
Farm Food Fresh Menu -tuoreruoka on höyrystetty kevyesti, minkä ansiosta vitamiinit ja muut sen sisältämät tärkeät ravintoaineet säilyvät paremmin?

Farm-Food-Fresh-Menu - Stomer-Met-VleesFarm Food Fresh Menu:

luonnollinen, terveellinen ja herkullinen tuoreateria, täydellinen ateria koirallesi.

óók...
voor de lastige eter

Heerlijke en complete vers vlees maaltijd

complete voeding voor honden

All-Life-Stage

Vitaminen & mineralen, 
meer dan 99% dierlijke eiwitten
en andere benodigde voedingsstoffen

 en een gezonde darmflora

Prebiotica:
ondersteunt een optimale darmwerking

Meer dan 60% pens,
hart en rundvlees

Puur natuur:
Geen chemische geur
kleur –of smaakstoffen
conserveringsmiddelen
of antioxidanten

Geen vriezer
nodig

om te bewaren

Ideaal

voor op vakantie

of een dagje weg

Ideaal
om te mengen mét Farm Food HE

Hoog energie gehalte.
Dus weinig nodig

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email